Преподавателски екип:

markovska

Мария Mарковска

Мария Mарковска e хонорован наш преподавател с над 40 годишен преподавателски стаж в сферата на шевната промишленост. Доказан през годините специалист и професионалист в шивачеството, шапкарството, трикотажът и тапицирането, със педагогическо образование в сферата на учебната и производствената практика и сертификат за завършен курс по “Андрагогика”,

 

град Варна

Facebookgoogle_plus
stefanova

Маринка Стефанова

Маринка Стефанова е завършила “Институтът за учители по практика” в гр. София специалност “Фризьорство”. С над  20 годишен стаж като преподавател по “Фризьорство”. Обучила е над 90% от фризьорите в град Велико Tърново. През 2009г. е обявена за преподавател на годината. Участва активно във разработването на националните програми по “Фризьорство”.

 

град Велико Търново

Facebookgoogle_plus
emilia

Емилия Илиева

Емилия Илиева е хонорован преподавател по английски език със професионален опит от над 15 години, със педагогическо образование – пета квалификационна степен преподавател по английски език. Притежава сертификати “OXFORRD UNIVERSITY PRESS IN BULGARIA”, “CERTIFICATE OF CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS”,”CERTIFICATE OF ATTENDANCE OF EXPRESSPUBLISHING”.

 

град Джебел

Facebookgoogle_plus
sevda2

Севда Райчева

Севда Райчева е хоноруван преподавател по фризьорство с над 23 годишен опит. Притежава майсторско свидетелство по занаята “Фризьорство”. Диплом и сертификат от “Christian of roma”. Удостоверение за “завършен курс за удължаване на коса на треси”. “Кавалер на естетиката и модата” Собственичка на фризьорски салон “Севи Стил” ЕООД.

 

град Варна

Facebookgoogle_plus