Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика “Богоя” от 1990 година върви уверено по пътя на своето утвърждаване и себедоказване в страната, поддържайки висока репутация в областта на модата, козметиката и фризьорството. Тук по уникален начин са съчетани традициите в образованието със съвременните технологии и тенденции в обучението. Безспорна заслуга за постигнатото ниво и качество на обучение имат високо квалифицираните преподаватели, част от които са автори на учебници и носители на професионално-квалификационни степени, майсторски свидетелства, сертификати и награди в своята професия.

Всяка година нашата гимназия отваря вратите си за амбициозни младежи, желаещи да приемат предизвикателствата на едно традиционно и същевременно модерно обучение.

Уважаеми кандидати, онези от Вас, които ще имат удоволствието да станат възпитаници на “Богоя”, ще бъдат приятно изненадани от отлично обзаведената материално – техническа база с обособени кабинети за лабораторно-творчески практики за целите на професионалното обучение по съответните направления, и модерно оборудвана конферентна зала. Съвместяването на теоритичното с творчески-практическото обучение, чудесно се балансира с действащата учебно-тренировъчна база по специалните дисциплини. Тук Вие, Вашите близки и приятели ще можете да се насладите на уменията на нашите фризьори-стилисти, козметици, масажисти, маникюристи и гримьори в една уютна релаксираща обстановка.

Нашата база разполага и с безплатен достъп до интернет, който е на разположение на желаещите да го използват. ЧПГММС “Богоя” разполага със собствена професионална видео библиотека за усъвършенстване на Вашите знания и умения. Тук Вие сте обект на внимание и грижи от страна на преподавателите и целия персонал. Високият процент на приетите във ВУЗ наши възпитаници е гаранция и залог за успешна професионална реализация, а така също и сериозна мотивация за отговорна и задълбочена учебна работа в училището.