Нов приз за курсистите на “Богоя”. Честито на победителите!!

На провелото се на 25 октомври и 27 октомври 2013г. национално състезание между лицензираните центрове обучаващи по професия “Фризьор”‘ в гр. Пловдив, организирано от НАПОО, курсистите на ЦПО “Богоя” съумяха да грабнат челните места.

 

Първо място във състезанието вечерна прическа, взе възпитаничката на “Богоя” от град Момчилград – Айлин Изет, специалност “Организация и технология на фризьорските услуги”.  Тя спечели и обучение в Милано.

 

Второ място, журито на националното състезание отново отредиха на курсистка на ЦПО “Богоя”, този път от гр. Велико Търново – Айлен Хасанова, специалност “Фризьорство”.

 

И двете участнички са завършили своето обучение  по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” по схема “Аз мога повече”.

 

Център за професионално обучение “Богоя” и целият му екип, благодари на победителите за тяхното майсторско представяне и утвърждаване престижът на “Богоя” като център за обучение номер едно в областта на фризьорството и козметиката, и им желае още много професионални успехи.

2020-02-25T10:09:02+02:00