Здравейте, приятели, работодатели и работещи в сферата на козметологията.

 

В  срещите ни с вас екипа на “Богоя” ще ви предоставя най- точната и навременна информация в сферата на образованието и квалификацията. Искаме чрез този бюлетин да споделим с вас работодатели и работещи в сферата на козметологията натрупания 25 годишен опит и да ви бъдем полезни при решаването на наболели проблеми като: текучеството и квалификацията на кадрите в салоните за красота, за ползата от европейските проекти и как можем да се възползваме от тях, какво трябва да знаем, когато обучаваме курсисти и когато искаме да ни обучат; как да синхронизираме квалификационни документи с европейското законодателство при работа в чужбина и много друга полезна и интересна информация.

А колко важна е актуалната и навременната информация ще разберете от притчата за “Монаха, монахинята и псалма” или Бизнес корпоративен урок № 1:

Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият ѝ крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака ѝ:

– „Отче, припомнете си Псалм 129“ – казала монахинята.

Свещеникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака ѝ:

– „Отче, припомнете си Псалм 129“ – казала монахинята отново.

– „Прости плътската ми слабост, сестро“ – извинил се отецът.

След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещеникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: „Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие“.

Бизнес поукаАко не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности, за това ние ще се постараем да бъдете добре информирани.

Ще дадем трибуна и на вашите успехи, ще рекламираме и вашите добри практики и идеи, които ще стигнат до голям брой читатели.

И така, пред вас е бюлетин № 1. Надяваме се да го приемете радушно и да бъдем взаимно полезни.

До следващата среща,

Екипът на “Богоя-М” ООД