Велина Кънева е преподавател по професии „Маникюрист-педикюрист“, „Козметик“ и „Фризьор“. Притежава магистърска степен по специалност „Здравен мениджмънт“, свидетелства за професионална квалификация по преподаваните професии и удостоверения за надграждащи обучения в сферата на козметичните и фризьорски услуги. Професионалният ѝ опит е повече от 25 години, през който непрекъснато актуализира своите умения и предава опита си на своите курсисти, като голяма част от тях са се реализирали успешно на пазара на труда.

Велина Кънева провежда обучения за придобиване на II-ра и III-та степен на професионална квалификация по професиите „Маникюрист-педикюрист“ и „Козметик“, както и по част от професия „Фризьор“. При нея можете да надградите знанията си по технология на работа с акрил, апаратен маникюр, рисуване с къна, микроблейдинг и много други.

Адрес: 9000, гр. Варна
ул. „Струга“ № 35
Салон Divas Cosmetic

Илияна Колева е преподавател по професии „Маникюрист-педикюрист“, и „Козметик“. Притежава висше образование по специалност „Педагогика“, свидетелства за професионална квалификация по специалност „Организация и технология на маникюрната и педикюрната дейност“ и „Организация и технология на козметичните услуги“. Професионалният ѝ опит е над 16 години, през който е придобила множество удостоверения за надграждащи обучения в сферата на маникюрната и педикюрната дейност.

Илияна Колева провежда обучения за придобиване на II-ра и III-та степен на професионална квалификация по професиите „Маникюрист-педикюрист“ и „Козметик“. При нея можете да надградите знанията си по 3D дизайн, комбиниран маникюр, изграждане на салонни форми и други.

Адрес: 9000, гр. Варна
ул. „Вяра“ № 8
Студио за красота „Киара“

Даниела Кънчева е преподавател по специалности „Маникюр, педикюр и ноктопластика“ и „Организация и технология на маникюрната и педикюрната дейност“. Притежава професионална квалификация за придобита IV-та степен по професия „Инструктор“, както и професионална квалификация по професии „Маникюрист-педикюрист“ и „Фризьор“. През 2005г. започва да осъществява професионална дейност и се превръща в един от най-добрите инструктори по „Терапевтичен педикюр“ на национално ниво.

Даниела Кънчева провежда обучения за придобиване на II-ра и III-та степен на професионална квалификация по професия „Маникюрист-педикюрист“. При нея можете да усвоите технологията и тънкостите на терапевтичния педикюр и 3D дизайна.

Адрес: 9000, гр. Варна
ул. „Топола“ № 8
Студио за красота „Суетните“

Пламена Шмит е преподавател по част от професия „Маникюрист-педикюрист“. Притежава професионална квалификация за придобита IV-та степен по професия „Инструктор“, както и професионална квалификация придобита в Германия по професия „Маникюрист-педикюрист“. Професионално се занимава с маникюрна дейност от 2016г. и специализира в технологията на акригела, печели I-во място през 2018г. в конкурс „French Twist”.

Пламена Шмит провежда обучения за придобиване на II-ра и III-та степен на професионална квалификация по професия „Маникюрист-педикюрист“. При нея можете да усвоите технологията и тънкостите на работа с акригел, вграден френски маникюр и екстремни форми.

Адрес: 9000, гр. Варна
ул. „Фантазия“ № 8
Студио „Plamer Nails Academy“