Частен професионален колеж „Богоя“ – гр. Варна

Частен професионален колеж Богоя – гр. Варна работи по авторски програми и залага на индвидуалния подход към всеки колежанин. Работим с висококвалифицирани специалисти от практиката и преподаватели от ВУЗ от цялата страна.

Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика “Богоя” е първата и единствена до момента частна професионална гимназия в страната, чиито ученици по “Фризьорство” спечелиха отборно Националната купа “Млад фризьор” за 2007 г. в гр. Ловеч, връчена им лично от Стилист Капанов. На конкурса нашите ученици спечелиха най-много награди: “Млад гримьор” – І-во място, “Най-добра дамска прическа” – І-во място, “Най-добра мъжка прическа” – ІІ-ро място ….

През 2008 г. отборът на ЧПГММС “Богоя” зае призови места в организираните състезания в Зала “Универсиада” – гр. София, и си тръгна с четири награди. ЧПГММС “Богоя” получи специална покана от Стилист Капанов да участва в състезанията и да присъства на учредяването на Фондация “Гийом” – България и демонстрациите на нейните фризьори. Всяка година ЧПГММС “Богоя” участва в състезанията, организирани от Kristian of Roma в гр. Пловдив, и носи престижни награди и грамоти.

“Богоя” развива дейност в цялата страна. Бази и екипи за обучение са създадени в следните градове: Варна, Бургас, Добрич, Шумен, Тервел, Нови Пазар, Пловдив, Момчилград, Джебел, Света Петка, Пашово, Димитровград, Хасково, Русе, Златоград, Левски, Исперих, Плевен, Омуртаг, Търговище, Асеновград, Септември, Пазарджик, Велико Търново, Елена, Белослав, София и др. Съвместно с Агенцията по заетостта – гр. София, ЧПГММС “Богоя” провежда обучения на регистрирани в бюрата по труда безработни лица в страната, както и обучения на заети в производството лица по заявка от работодател.

Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика “Богоя” уверено работи по проекти на МОМН по Европейските структурни фондове, по ОП ”РЧР” и Програма “Фар”. Желан партньор е и на водещи организации с качеството на обученията, които провежда.

“Богоя” е съпричастна с проблемите на своите съмишленици и звената в страната, с които работи. Не веднъж е била спонсор или дарител на други училища, на деца със специални образователни потребности, на домове за стари хора, на лица лишени от свобода и т.н.

0
Колежани
0
Проведени обучения
0
Години
0
преподаватели

ПОПУЛЯРНИ КУРСОВЕ

2021-12-02T16:38:15+02:00

Перукерство

Перукерството е занаят датиращ от древността, а изработените продукти могат да променят визията на всеки, както и значително да благоприятстват емоционалното и психическо състояние на клиента.

2020-04-30T10:35:54+02:00

Помощник пътен строител

Помощник пътният строител участва в изграждането, поддържането и ремонта на: земно легло и пътни настилки; земно легло, баластова призма и горно строене на жп линии; отводнителни съоръжения към пътища

Присъедини се към над 1000 УСПЕШНО завършили курсисти

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас.